Beursregistratienummer: 300393
Boodschap van de voorzitter

Meneer Lin Jianwei

Oprichter, Voorzitter


De heer Lin Jianwei, senior econoom, is momenteel de voorzitter en algemeen directeur van Jolywood (Suzhou) Sunwatt Co., Ltd. De heer Lin is lid van de twaalfde en dertiende Changshu Political Consultative Conference, de voorzitter van de derde raad van bestuur van de Kamer van Koophandel van Taizhou in Changshu, de top tien van technologie-innovatie gangmaker, de top tien van Jiangsu onafhankelijke innovatiecijfers, de derde uitstekende socialistische bouwer met Chinese kenmerken, een leidende figuur in de Chinese fotovoltaïsche industrie.Boodschap van de voorzitter


Jolywood, een in 2008 geboren microtechnologiebedrijf tijdens de wereldwijde financiële crisis, is uitgegroeid tot een donker paard in de wereldwijde zonne-industrie dankzij "focus, volharding en innovatie" op de fotovoltaïsche industrie. Het bedrijf neemt technologisch leidend als kern, gedreven door talenten en kapitaal, en richt zich op het gebied van fotovoltaïsche zonne-energie, heeft het drie grote bedrijven opgebouwd met "fotovoltaïsche hulpmaterialen, hoogrenderende batterijen en fotovoltaïsche toepassingen". Nu is het uitgegroeid tot 's werelds grootste professionele fabrikant van fotovoltaïsche achterpaneel en een leider op het gebied van monokristallijne bifaciale batterijtechnologie en -schaal van het N-type. Het streeft er ook naar om 's werelds leider te worden op het gebied van efficiënte energieopwekking systeem technologie met de laagste levelized kosten van energie. Deze drie grote bedrijven vullen elkaar en de branchepartner aan om de unieke en vriendelijke ecologische keten van Jolywood te bouwen.


Terwijl we hier staan en verder kijken, is de toekomst hier en is alles vol passie en mijmering.


Er is een zwakke hoorn van energierevolutie van ergens niet ver weg. De lucht wordt blauwer, de grond wordt groener en de mensen worden harmonieuzer. Hoe fascinerend en aantrekkelijk is dit.


De transcendentie en het verlangen op dit moment is echter nog maar het begin van het volgende deel van de moeilijke weg. We moeten een gevoel van crisis behouden, verkennen en innoveren, voor altijd pionieren en blijven groeien. Op de nieuwe energiemarkt koesteren alle medewerkers van Jolywood de kansen van de tijd en zullen ze dapper nieuwe uitdagingen aangaan. We zijn toegewijd om een hoogenergetisch team te vormen met een gemeenschappelijke visie, om te optimaliseren en te innoveren in productontwikkeling, technologieontwikkeling en managementsysteem. We zullen onze unieke kerncompetitiviteit zorgvuldig oppoetsen, de bedrijfswaarden van "streven en overtreffen, leren en denken, klanten bedienen, de beloning delen" actief implementeren, een vriendelijke fotovoltaïsche industrie-ecologische keten bouwen en ons inzetten voor de zaak van de wereldwijde nieuwe energie.


Ik dank oprecht mijn collega's en onze vrienden in de branche, evenals vrienden die net bij Jolywood of de nieuwe energie-industrie zijn gekomen. Met jouw hulp, medewerking en steun zal Jolywood zeker het hogere doel bereiken.De heuvels zijn talrijk, als de zon opkomt, zullen de wolken vervagen. De heuvels zijn talrijk, wanneer ver weg van de wereld, zal het hart vrij zijn. Moge de wereld een betere plek zijn!